tisdag 20 oktober 2009

Alla Helgona

Tid för eftertanke. Vi minns de som lämnat oss, smyckar gravar och tänder ljus. Lena och Lars-Göran har skapat vackra gravdekorationer, här ser du några av dem.
Vi har endast Bolsius gravljus för kvalitetens skull, nu återigen med flerpris.


fredag 16 oktober 2009

Väggord

Du har väl inte missat våra fantastiska väggord!? Finns i en mängd olika utföranden och du kan välja vitt eller svart. Vi har de flesta ord eller meningar hemma, annars tar vi hem på beställning. I samma serie finns även skyltar med tänkvärda och gulliga fraser.

































tisdag 13 oktober 2009

Veckoleveranser

Har just levererat denna veckas kreationer till våra veckokunder. De prenumererar på fräscha, vackra blommor och vi levererar en gång i veckan. Det är alltid lika roligt att få höra kommentarerna; "åhh....wow...."
Här är några av denna veckas arrangemang från Grand Hotell, Glasögonmäster, Hotell Borås samt Hotell Jazz...


















måndag 12 oktober 2009

Häckeberga Slott med Euroflorist

Förra helgen deltog vi i Euroflorist samling på Häckeberga Slott i Skåne. Helgen bjöd på fantastiska föreläsare, god mat och gott vin, kreativa Work-Shops samt mingel med de andra trevliga floristerna från inbjudna butiker. En mycket givande helg som vi hoppas blir en tradition. Vi smyckade slottet med teman; 1900-talets årtionden, de fyra elementen m m. Pressen kom och förhoppningsvis kommer det ett reportage i någon av Egmonts tidningar...








































































lördag 10 oktober 2009

Inspiration & nyheter

Här kommer vi att visa upp vad vi gör åt våra kunder och hur butiken ser ut för tillfället. Vi ändrar ju om kontinuerligt i butiken så våra kunder ska få så mycket inspiration som möjligt!