onsdag 29 februari 2012

Nyinkommet!Som nystrukna lakan som fått torka i frisk luft och solsken.En elegant ren glasdesign som passar allt från klassiska till moderna stilar med etikett enkelt kan tas bort för en enkel inredning.Traditionell storlek med 7,5 cm diameter gör att den passar i många pelarljustillbehör.Finns i Yankee Candles Platinum-dofter och är helt genomdoftsatta med högklassigt paraffin samt sojavax och rena, naturliga doftextrakt.En vekad cylinder tumbler med borstat aluminiumlock som kan användas som underlägg till ljuset. Perfekt present att ge bort.


Kryddig Lime blir ännu mer läckert med inslag av uppfriskande mynta och lie varm vanilj. Bara för våren kommer denna underbara citrusdoft. 2-vekad tumbler med plåtlock.


När saftig mandarin apelsin blandas med färsk frukt och blommor så blir doften som solsken för själen.Bara för våren kommer denna underbara citrus collection. 2-vekad tumbler med plåtlock.


Denna ögonöppnande och uppfriskande expotion av söta och syrliga grapefrukter är en garanterad stämningshöjare.Bara för våren kommer denna underbara citrus collection. 2-vekad tumbler med plåtlock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar